•  Retourneren in winkel mogelijk
  • icon Al 36 jaar ervaring in de schoenenbranche
  • icon Kom langs in onze winkel voor een passend advies
  •  0315 32 38 39

Durea schoenen bij Schoenmode Jeannette

Durea comfortable shoes

Durea kenmerkt zich door de kwalitatief sterke schoenen, ook wel gewoon goede schoenen genoemd. Durea werkt met verschillende wijdtematen (of breedtematen), zoals E, G, H en K wijdtes. Waarbij de E staat voor de extra smalle leest (of voet), de G voor de normale of gewone leest (of voet), de H staat voor de iets bredere leest (of voet) en de K voor de extra brede leest (of voet). Alle Durea schoenen hebben een uitneembaar voetbed en zijn geschikt voor een eigen steunzool of inlegzool. 

Durea kent 4 "liefdes", te weten:

  1. Extra teenruimte
  2. Wijdtematen
  3. Verwisselbaar voetbed
  4. Perfecte hielaansluiting

Durea collectie

Durea, al jaren toonaangevend in trendy voetcomfort!

Al meer dan 65 jaar maakt het familie bedrijf Durea schoenen met een comfortabele pasvorm. Deze schoenen worden steeds meer trendy door de ontwerpen van Gijs van Drunen. Durea is nog pure ambacht, de collectie wordt deels in het Brabantse Drunen vervaardigd. De leersoorten zijn puur, sterk en uitgezocht met liefde voor schoenen en voor de consument. Omdat Durea de productie van schoenen in eigen beheer heeft, verlaat geen schoen de fabriek zonder een goede eindcontrole. Durea onderscheidt zich door vakmanschap, nieuwe ontwerpen en technieken en dat maakt het een uitzonderlijk bedrijf met passie voor comfortabele schoenen.

Kijk voor meer informatie ook eens op: www.durea.nl 

Team Schoenmode Jeannette is trots op het feit dat wij officieel Durea Dealer zijn voor de Achterhoek. Wij kunnen u desgevraagd het nodige uitleggen over de artikelen van Durea.

Bekijk hier ons assortiment Durea schoenen.

yellow cab remote men maat: 35